Afbalancering

Kranio-sakral terapi


Jeg har både en energetisk og en anatomisk tilgang til brugen af kranio-sakral terapi, hvorved man opnår den bedste afbalancering både psykisk og fysisk.


Når jeg arbejder med  kranio-sakral systemet lytter jeg til den tredje puls (kranio-sakral rytmen), som fortæller om ubalancer i kroppen. Med blide tryk sætter jeg gang i kroppens egne processer for selvhelbredelse, så kroppen kan genfinde sin naturlige balance. Kranio-sakral terapien har især fokus på flowet mellem kranieknoglerne og korsbenet. Ubalancer skyldes oftest spændinger i kranieknoglerne (suturer og hjernehinder), rygsøjlen, leddene, og de omkringliggende muskler, bindevævet, og diafragmaer. 

 

Kranio-sakral systemet påvirker og påvirkes af centralnervesystemet, muskel- og skeletsystemet, hjerte-lunge-kredsløbet, lymfesystemet og hormonsystemet. 


Kranio-sakral terapi har vist god effekt på mange problematikker, fx:

* Muskelspændinger

* Skæve / låste nakke-, hals-, ryg- og lænde-hvivler

* Spændte / stive led

* Haltheder (først efter klinisk undersøgelse)

* Adfærdsproblemer og adfærdsændringer 

* Stress 

* Fysisk og psykisk trauma fx. efter operation

m.m. Kranio-sakral terapi kan også anvendes som velvære. 

En krop i balance, har en større modstandskraft både fysisk, psykisk og kemisk (hormonel).

Healing


Her arbejder jeg på det energetiske plan. 

Det primære formål er at skabe / forbedre dyrets energi-flow. Ved at skabe balance mellem de 7 hoved-chakraer, frigives spændinger og stress.

Dette er altsammen med til at støtte og styrke immunforsvaret, og skabe balance i krop og sind. Brugen af healingsteknikker har også vist god effekt mod muskel- og ledsmerter, og ved inflammationer. 
Telepati


Kommunikation med dyr er for mig et hjælpende redskab, til at skabe dybere forståelse for det enkelte dyr. 

Telepatiske metoder, primært visualisering, er et vigtigt redskab, hvis det der er tale om et psykisk problem.


* Jeg tilbyder ikke telepatiske sessioner, men jeg bruger det som et vejledende redskab.
Afbalancering

Før:  

Jeg forventer at dyret er ren og tør.


Under:

For det bedste resultat, skal der helst ikke være nogle forstyrrelser (fx fodringstid og forbigående heste). Jeg forventer også at dyrets primære personer tilstede. 


Efterfølgende:

Fridage vurderes individuel, men mindst fri den efterfølgende dag. Dette anbefales så kroppen selv kan arbejder videre, og genfinde sin balance. NB. Ved svære tilfælde kan dyrest problemer efterfølgende føles forværret. Dette skyldes at der er blevet løsnet nogle kompensationer, som er blevet skabt af det oprindelige problem. 

Ved kronisk sygdom eller smerte, kan det oprinde problem også blive blottet idet, jeg løsner for kompensationerne (især heste har denne evne (instink) til at skjule problemerne)  

Betydning af dyrenes bevidsthed og instinkter

Dyrenes bevidsthed er anderledes end menneskets fx kan de ikke tænke logisk og abstrakte tanker, men har til gengæld et meget stærkere instinkt og et højtudviklet sansesystem. Derfor er kan fornemme, se, høre og lugte, bedere end os mennesker. Det højtudviklede sansesystem gør det også muligt for dyrene at opfange energier, hvilket man fx oplever når dyrene påvirkes af menneskets humør.   


Dyrenes instinkt er baseret på gamle erfaringer(gruppesjæl), hvor især overlevelse (søge føde, mage og afkom) spiller en stor rolle. De fleste dyr opdeler en given situation som enten fare eller ingen fare, hvori forskellige arter har forskellige reaktionsmønstre fx byttedyr og rovdyr. 

Derfor kan ingen dyr selv bestemme deres reaktion, men de styres af deres instinkter, og hvad de modtager fra omgivelserne. Dette er vigtigt at huske, hvis dyret pludselig bliver “dum” eller “prøver en af”.

Samarbejde

Det er vigtigt at have et bredt udvalg af fagpersoner bag sig, som kan hjælpe, hvis det bliver nødvendigt.


fx

Dyrlæge, smed, træner, sadelmager, adfærdsterapeut, kinesiolog, massør og andre fagpersoner. 
Kontakt

Knakkervej 5

7620 Lemvig

(45) 29415286

© Copyright. All Rights Reserved. Maj 2019